Meghan sa opäť stretne s Harryho bývalými partnerkami! Na kráľovskej svadbe

v piatok, 12. októbra, sa uskutoční svadba mladšej dcéry princa Andrewa s Jackom Brooksbankom.

10.10.2018 08:30
Manželia Harry a Meghan počas návštevy Sussexu.... Foto: ,
Manželia Harry a Meghan počas návštevy Sussexu.
debata (1)

Na piatkovej svadbe princeznej Eugenie s Jackom Brooksbankom sa podľa denníka „The Telegraph“ objaví až 850 hostí. Okrem členov kráľovskej rodiny vzbudzujú najväčší záujem mená spomedzi celebrít.

Už minulý týždeň uviedol magazín People, že obradu na hrade Windsor by sa mali zúčastniť napríklad manželia Beckhamovci, ale tiež Amal a George Clooneyovci či spevák Elton John s partnerom alebo spevák James Blunt.

Samozrejme, nebudú chýbať najväčšie mediálne hviezdy kráľovskej rodiny – princ William s manželkou Kate a princ Harry s manželkou Meghan. Ako informuje spomínaný denník, pozvánku obdržali aj expartnerky princa Harryho, Chelsy Davy a Cressida Bonas. Obe boli prítomné aj na májovej svadbe princa Harryho.

Expriateľka princa Harryho, Chelsy Davy (v... Foto: Reuters, POOL
Chelsy Davy Expriateľka princa Harryho, Chelsy Davy (v čiernom), na kráľovskej svadbe.

A v piatok vo Windsore by nemali chýbať ani slávne modelky, „The Telegraph“ uvádza mená Cara Delevingne a Karlie Kloss, taktiež speváčka Ellie Goulding má svoju pozvánku. Dcéra speváka Robbieho Williamsa, Theodora Rose, bude jednou z malých družičiek a jej slávni rodičia sa jej vystúpeniu budú prizerať.

Cressida Bonas, bývalá priateľka princa... Foto: SITA/AP, Ian West
Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad. Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad.

Dvojica Eugenie a Jack Brooksbank sa zoznámila pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky a zasnúbila tento rok v januári v Nikarague. Eugenie, ktorá pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth, si po svadbe ponechá svoj titul a bude mať možnosť rozhodnúť sa, či si vezme manželovo priezvisko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská svadba #princezná Eugenie #vojvodkyňa Meghan

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...