Seriálový kolega vojvodkyne Meghan je otcom! Na svadbe ešte nič netušili

Americká herečka Troian Bellisario a jej manžel, kanadský herec Patrick J. Adams, sa stali rodičmi.

09.10.2018 12:54
debata
Herec Patrick J. Adams a jeho manželka Troian... Foto: SITA/AP, Ian West
Herec Patrick J. Adams a jeho manželka Troian Bellisario na svadbe Meghan Markleovej a princa Harryho v máji 2018. Herec Patrick J. Adams a jeho manželka Troian Bellisario na svadbe Meghan Markleovej a princa Harryho v máji 2018.

Dvojica privítala na svete dievčatko. Čerství rodičia sa narodením bábätka pochválili v pondelok na službe Instagram, kde obaja zverejnili snímku, na ktorej držia novorodencovi ruku.

„Svet je o osem libier ťažší (3628 gramov, pozn. SITA). Ďakujeme všetkým, čo ste bojovali za naše súkromie a ochraňovali ho počas tohto úžasného a krásneho obdobia v našom živote. Všetci sú šťastní a zdraví a milujú každý moment. Nemôžem byť viac nadšený z toho, že sme teraz priviedli na svet dievčatko. Vychováme ju, aby bola silná, aby vždy povedala, čo si myslí a čo má na srdci, a aby žila bez strachu,“ napísal 37-ročný herec k príspevku.

„Neviem vyjadriť, aká som šťastná,“ napísala pri fotografii na svojom účte herečka a tiež poďakovala za zachovanie súkromia ich rodiny. Tridsaťdvaročná Bellisario sa za Adamsa vydala v decembri 2016 po troch rokoch randenia. Dvojica sa zasnúbila vo februári 2014.

Adamsa svet pozná ako jedného z hrdinov populárneho seriálu Kraváťáci, ktorý je nielen hereckým kolegom, ale aj priateľom herečky Meghan Markleovej, dnes vojvodkyne zo Sussexu. V máji sa manželia zúčastnili osobne aj na svadbe na zámku Windsor, pričom tehotenstvo Belissariovej v tom čase ešte mnohí nepostrehli.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #dieťa #Troian Bellisario #Patrick J. Adams

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...