Rozchod? Pamelu znovu načapali na štadióne a jej mladý milenec...zúril!

Hoci sa už s istotou písalo o tom, že herečke a aktivistke Pamele Andersonovej skrachoval ďalší vzťah, zdá sa, že tieto tvrdenia nemôžu byť od pravdy ďalej.

10.10.2018 00:00
debata
Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi Marseille a Caen v nedeľu 7. októbra 2018. Herečka Pamela Anderson na zápase medzi klubmi Marseille a Caen v nedeľu 7. októbra 2018.

Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa objavila počas víkendu na futbalovom štadióne v Marseille a všetkým dohadom tak spravila koniec. Za marseillský futbalový klub hráva totiž jej partner Adil Rami a blondínka ho opäť prišla podporiť na dôležitý zápas.

Dvojicu pritom videli spolu už minulý týždeň v Paríži, kde sa blondínka zúčastnila napríklad na prehliadke značky Chanel, ale kde tiež väčšiu časť týždňa trávi. Práve to malo byť aj dôvodom roztržiek medzi milencami. Rami totiž hráva a trénuje v Marseille a za svojou partnerkou musí pravidelne cestovať.

Podľa správ Mail Online sa na tlačovej konferencii po zápase poriadne rozzúril, keď dostal od reportéra otázka, či každý deň cestuje z Marseille do Paríža a späť, aby udržal ich vzťah. „Som tu na to, aby som hovoril o zápase, nie o takýchto veciach. Ak chcete predávať bulvárne magazíny, je to váš problém. Ste mi ukradnutý a nebudem sa s vami o tom baviť. Nemusím sa za nič obhajovať. Milujem Marseille a futbal,“ uviedol podľa médií Rami na konferencii po zápase.

Futbalista, ktorý pochádza z marockej rodiny a narodil sa na Korzike, je o devätnásť rokov mladší ako slávna hviezda Baywatch a tiež mnohých pánskych magazínov. Pri pohľade na dvojicu je však nutné podotknúť, že Anderson vyzerá naozaj mladistvo po jeho boku a spoločne pôsobia ako vizuálne veľmi vyrovnaný pár.

Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na plážovú prehliadku Chanel Jar/Leto 2019. Ale plavčícky úbor nechala doma. Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na plážovú prehliadku Chanel Jar/Leto 2019. Ale plavčícky úbor nechala doma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #vzťah #kritika #Pamela Anderson #zápas #Adil Rami

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...