Tehotná Dakota Johnson? Žiaden Chris Martin, môžu za to balóny!

Je to len pár dní, čo sa americké médiá začali zaoberať novinárskou kačicou o tehotenstve herečky Dakoty Johnsonovej s priateľom Chrisom Martinom. Situáciu vysvetlila až ona sama.

12.10.2018 08:30
debata
Herečka Dakota Johnson. Foto: SITA/AP, Francois Mori
Herečka Dakota Johnson. Herečka Dakota Johnson.

„Jediná vec, s ktorou som tehotná, je kopa dobrých nápadov a myšlienok. Ale nečakám žiadne deti,“ vyhlásila jasne v talk-šou Ellen DeGeneresovej herečka.

Dcéra Melanie Griffithovej a Dona Johnsona prezradila tiež známej televíznej moderátorke, že celá kauza vznikla celkom komicky. Vo štvrtok 4. októbra oslavovala totiž narodeniny a jej priatelia pre ňu pripravili balóny, ktoré v istom momente vypustili do vzduchu. To však zachytili paparazzovia, ktorí striehli v okolí jej domu.

„Boli modré a ružové a z toho vzniklo odrazu, že som tehotná,“ uviedla herečka so smiechom. Netušila vraj vôbec, že sa balóny vznesú do neba. Keď sa tak stalo, blahoželať jej začali aj mnohí hostia na narodeninovej pár­ty.

Herečku spájajú s hudobníkom Chrisom Martinom už niekoľko mesiacov. Dvojica je však ohľadom svojho vzťahu veľmi tajomná a takmer k ničomu sa v rámci otázok na súkromie nevyjadrujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Dakota Johnson #Chris Martin #vysvetlenie

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....