Stávkari očakávajú v StarDance triumf Bagárovej! Prekvapí Genzer?

Tanečnú súťaž StarDance podľa bookmejkerov tento rok vyhrá pár Monika Bagárová - Robin Ondráček.

13.10.2018 14:00
debata
Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom... Foto: David Raub/Česká televize
Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom Ondráčkom. Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom Ondráčkom.

Stávkari samotní zatiaľ veria skôr hercovi Jiřímu Dvořákovi a odborníci zase za čierneho koňa považujú moderátora a bývalého tanečníka Richarda Genzera.

„StarDance patrí medzi stávkari k jednej z najobľúbenejších reality šou. Stávky na jednotlivé ročníky sa vždy pohybujú rádovo v miliónoch korún a inak tomu nebude ani tentoraz. Je to naozaj špecifická disciplína. Predsa len, ako hral včera tenista Federer, si zistíte ľahko, ale v akom tanečnom rozpoložení je päťbojár David Svoboda, ťažko povedať,“ uviedol hlavný bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Herečka Pavla Tomicová s tanečným partnerom...
Herec Adam Mišík s tanečnicou Kateřinou...
+8Päťbojár David Svoboda s tanečnou partnerkou...

Kurzy na víťazstvo desiatich tanečných párov sú pomerne vyrovnané, nikto nie je vyložený outsider. „V poli tých, ktorí na víťazstvo pomýšľať nemôžu, sú moderátor Dalibor Gondík a tiež moderátorka spravodajstva Českej televízie Daniela Písařovicová,“ doplnila hovorkyňa Chance Markéta Světlíková.

Keď stávkové kancelárie vypísali kurzy koncom leta, favoritom bol Jiří Dvořák. "Teraz ale naši bookmejkeri vidia ako hlavné želiezko v ohni skôr speváčku Moniku Bagárovú, ktorá má na výhru rovnaký kurz ako predtým Dvořák, "podotkla Svetlíková.

Bookmaker Tipsportu Pavol Boško doplnil, že je zložité odhadnúť, komu budú priať televízni diváci a kto bude celkovým víťazom. „Podľa nás to budú skôr tváre známe zo šoubiznisu, speváčky Monika Bagárová alebo Daniela Šinkorová. Program bude iste sledovať väčšie percento žien ako mužov. Aj toto môže rozhodnúť. A často diváci hlasovali pre šoumenov, ktorí neboli zďaleka tak dobrými tanečníkmi. Ako to býva časté v športe, kedy publikum fandí slabšiemu,“ uviedol Boško.

Tanečné zápolení celebrít s profesionálnymi tanečníkmi sa na televíznych obrazovkách objavilo prvýkrát v roku 2004 vo Veľkej Británii, kde ho uviedla BBC. Potom sa súťaž rozšírila do desiatok krajín a v roku 2006 ju prvýkrát vysielala ČT. StarDance vtedy sledovalo v priemere dva milióny divákov. Slovensko má vlastnú verziu pod názvom Let's Dance, ktorú vysielala televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Monika Bagárová #StarDance #tipovanie #odhady #Daniela Šinkorová #Jiří Dvořák

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....