Nevraživosť v Česku, lebo som Slovenka? Takto to vidí Táňa Pauhofová

Aj svoj zatiaľ posledný film nakrúcala herečka Táňa Pauhofová v susednom Česku. Patrí tam medzi najobsadzovanejšie herečky. Čím je pre ňu práca u susedov príťažlivá?

13.10.2018 09:00
Herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český... Foto:
Herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český lev.
debata (14)

„Úprimne, ja to až tak nerozlišujem. Narodila som sa v Československu, môj oco žije so svojou rodinou v Čechách, to znamená, že ja Čechy nepovažujem za cudziu krajinu, kde vycestúvam za prácou. Boli vždy súčasťou môjho domova,“ uviedla pre TV Pravda Pauhofová.

Video

Herectvo je jej profesiou a ako herečku ju v prípade filmov oslovujú viac do Česka, v rodnej krajine hrá viac v divadle, prípadne v televíznych projektoch. „Občas sa pošťastí aj nejaký film. Keby ich bolo viac, bola by som len rada,“ odvetila.

Keďže v súvislosti s prácou Slovákov v susednom Česku (rovnako ako o práci slovenských herečiek a hercov v českom filme) sa zvykne písať aj o nevraživosti či závisti, opýtali sme sa ako atmosféru vníma známa ryšavka.

„Počula som o tom aj ja. Ale takisto som o tom počula aj vice versa, od kamarátov a známych z Čiech, ktorí mali možnosť pracovať na Slovensku,“ vysvetlila Pauhofová. Nezáleží podľa nej na tom, odkiaľ človek je, ale čo dokáže a aká je to osobnosť. Viac si pozrite v našom videu.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Česko #film #nakrúcanie #Táňa Pauhofová #nevraživosť

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...