Keating sa posťažoval na DiCapria: Požičal som mu na poker, peniaze mi nevrátil

Milionár Leonardo DiCaprio si chcel zahrať karty, stovky dolárov si vypýtal od speváka Ronana Keatinga. Ten na to dodnes spomína s úsmevom.

14.10.2018 00:00
88th Academy Awards - Press Room Foto: ,
Herec Leonardo DiCaprio.
debata

Leonardo DiCaprio (43) rozhodne nie je človek, ktorý by trpel núdzou. A predsa svoje dlhy voči priateľom neplatí. Slávneho držiteľa Oscara „natrel“ denníku Daily Mail írsky spevák Ronan Keating (41). Hollywoodskemu hercovi spevák požičal peniaze, aby si mohol zahrať poker v skupinke hráčov.

„Pred niekoľkými rokmi sme boli v Sydney a hrali sme karty, bolo to práve v čase, kedy DiCaprio nakrúcal film Veľký Gatsby,“ zaspomínal si Keating. „Požičal som mu niekoľko sto dolárov, s ktorými vstúpil do hry. Tak sa mi zdá, že v hre dokonca vyhral, ale moje peniaze mi nikdy nevrátil,“ posťažoval sa s úsmevom Keating. Ten však núdzou, podobne ako DiCaprio, určite netrpí. Na príhodu tak dodnes spomína s úsmevom.

Film Veľký Gatsby nakrúcal Leonardo DiCaprio v roku 2013 a za hlavnú rolu zinkasoval 20 miliónov dolárov. Podobné sumy, dokonca vyššie, dostáva herec za svoje roly štandartne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Ronan Keating

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...