Ani si nepamätám svadbu, vyhlásil Adams o Mooreovej. A už sa kajá!

Americký spevák Ryan Adams si nepamätá sobáš s bývalou manželkou Mandy Mooreovou.

14.10.2018 10:40
debata
Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel... Foto: Profimedia
Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel Ryan Adams na návšteve letiska v Los Angeles. Speváčka Mandy Moore a jej niekdajší manžel Ryan Adams na návšteve letiska v Los Angeles.

Dvojica sa zosobášila v marci 2009 a v roku 2016 sa rozviedla. „Keď mi niekto povedal, že sme sa zosobášili, myslel som si, že je to vtip.," uviedol Adams na Twitteri.

"Potom som si uvedomil, koľko liekov proti bolesti som mal v sebe. Úprimne, nebolo ich dosť na to, aby oslabili ten šok,“ uviedol muzikant na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Príspevok však neskôr vymazal.

Štyridsaťtriročný spevák na Twitteri reagoval na rozhovor, v ktorom herečka vyhlásila, že si vybrala nesprávneho partnera.

Herečka Mandy Moore v kreácii Rodarte. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Mandy Moore v kreácii Rodarte. Herečka Mandy Moore v kreácii Rodarte.

Hudobník napísal, že jeho exmanželka nemala rada kapelu Melvins ani film Blade Runner (1982) a teda bol „odsúdený na záhubu už od začiatku“. „Keby som si ten začiatok aspoň pamätal,“ dodal. V jeho tweetoch sa tiež objavili vyjadrenia o tom, že ani jedna z jeho ľúbostných piesní nie je o jeho exmanželke.

Reakcie však na seba nenechali dlho čakať a Adams zožal vlnu kritiky na internete. Jednotlivé tweety postupne zmazal a ospravedlnil sa svojej bývalej partnerke za slová, ktoré napísal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #manželstvo #odkazy #Mandy Moore #Ryan Adams

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...