Porotkyňa Talentu Jandová si splnila sen: Podarilo sa to po 25 rokoch kariéry

Speváčka Marta Jandová vydala debutový sólový album Barvy. Novinka ponúka jedenásť piesní.

15.10.2018 00:00
Speváčka Marta Jandová. Foto:
Speváčka Marta Jandová.
debata

Na debutové CD českej speváčky fanúšikovia museli čakať naozaj dlho. Zatiaľ čo s nemeckou skupinou Die Happy vydala v európskom meradle mnoho úspešných nahrávok a spolupracovala s množstvom ďalších významných zahraničných a domácich interpretov, jej sólový a autorský album vychádza až tento rok.

„Som veľmi rada, že som si splnila tento sen. Zistila som, že keď sa chce, tak sa to dá. Zatiaľ sa všetkým, ktorým som album pustila, moje pesničky páčia. Chalani z Die Happy majú radosť, že som to konečne dotiahla. Síce už mám za sebou 25 rokov hudobnej kariéry, ale nikdy som nestála sama za seba, vždy iba s kapelou. Teraz je to moje vlastné dielo a celú zodpovednosť nesiem ja,“ uviedla pre médiá speváčka.

Barvy predstavujú Martu Jandovú v poprockovej polohe, ktorá je jej srdcu najbližšia. Na albume nájdeme výrazné hitové pesničky ako Černá i bílá či Milovat. Špecialitou je záverečná rocková kompozícia Strach, kde sa Marta Jandová hudobne vyznáva svojmu obľúbenému spevákovi Chrisovi Cornellovi.

Martu Jandovú môžu fanúšikovia túto jeseň vidieť aj ako porotkyňu v súťažnej televíznej šou Česko Slovensko má talent. Popri svojej sólovej hudobnej dráhe je členkou úspešnej nemeckej rockovej kapely Die Happy, ktorá bola založená v roku 1993.

Kapela na jeseň oslávi 25 rokov na scéne a vyrazí na Die Happy 25th Anniversary Acoustic Tour 2018. Jubilejný koncert odohrá i v Prahe, kde vystúpi 27. októbra v Paláci Akropolis.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #debut #Marta Jandová #album

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...