Bublé končí s hudobnou kariérou. Nemám žalúdok na toľko narcizmu, vraví

Prekvapivé rozhodnutie prichádza len pár dní po tom, čo spevák Michael Bublé dokončil nový album. Oznámil, že končí s hudobnou kariérou.

15.10.2018 10:00
Spevák Michael Bublé. Foto:
Spevák Michael Bublé.
debata

Štyridsaťtriročný spevák, ktorého novinka pod názvom Love vyjde v polovici novembra, sa vyjadril v rozhovore, že už ďalej nevládze byť súčasťou hudobného biznisu. „Nemám na to viac žalúdok. Toľko celebritného narcizmu a samoľúbosti,“ uviedol pre Daily Mail Bublé.

„Toto je môj posledný rozhovor. Idem do penzie. Spravil som perfektný album a teraz môžem odísť na mojom osobnom vrchole,“ pokračoval Bublé, ktorý s manželkou Luisanou Lopilato vychováva dvoch synov a dcéru. Práve diagnóza rakoviny jedného z nich, syna Noaha, ho vraj absolútne donútila zmeniť pohľad na svet.

Noah ochorel vo veku troch rokov a hoci sa mu podarilo chorobu poraziť, Bublé tvrdí, že to boli chvíle, ktoré ho celkom zmenili. „Predtým som sa neustále obával, ako sa budú predávať lístky na koncerty, albumy, dnes som zahanbený tým, aké bolo moje ego,“ komentoval.

Podľa neho to bola nesmierne ťažká skúška a od základov ho zmenila. „Zmenila moje vnímanie života. Ani neviem, či dokážem zvládnuť tento rozhovor bez toho, aby som sa rozplakal. A predtým som nikdy nestratil kontrolu nad mojimi emóciami na verejnosti,“ uviedol. Aj preto sa vraj rozhodol, že už nebude vystupovať a že netúži byť súčasťou hudobného biznisu či sveta sociálnych sietí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #kariéra #koniec #syn #album #zmena #Michael Bublé #hodnoty

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...