Správa, na ktorú čakal celý svet! Vojvodkyňa Meghan je tehotná

Prvý potomok vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu by mal prísť na svet na jar 2019.

15.10.2018 10:05
Počas prvej návštevy Sussexu neschádzal úsmev z... Foto: ,
Princ Harry a a vojvodkyňa Meghan budú rodičmi.
debata (112)

Správa, na ktorú čakala nielen celá Británia, ale celý svet. 37-ročná vojvodkyňa Meghan je tehotná. Správu o tehotenstve manželky princa Harryho potvrdil na svojej stránke aj Kensingtonský palác. Dieťa by malo prísť na svet na jar 2019.

Kensingtonský palác ďalej uviedol, že Meghan a Harry „oceňujú všetku podporu, ktorej sa im dostalo od ľudí na celom svete od ich svadby v máji a s potešením zdieľajú túto radostnú novinu s verejnosťou“.

Princ Harry sa s herečkou Meghan Markleovou... Foto: SITA/AP, DAMIR SAGOLJ
princ Harry Princ Harry sa s herečkou Meghan Markleovou oženil v máji.

Od májovej svadby princa Harryho a herečky Meghan Markleovej médiá neustále špekulovali o jej tehotenstve. Päť mesiacov od ich veľkého dňa na hrade Windsor sa tak stalo, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa prvého spoločného potomka dočkajú na jar.

V piatok sa manželia spoločne ukázali na kráľovskej svadbe princeznej Eugenie vo Windsore. Pohľad na Meghan však nijako špeciálne nenasvedčoval jej tehotenstvu, keďže dômyselne zvolila model tmavomodrého rovného kabáta a jednoduchých šiat Givenchy. V obklopení rodinných príslušníkov sa však tajomstvo dvojice už udržať nepodarilo, ako píšu britské médiá.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Foto: Reuters, Gareth Fuller
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Správa o tehotenstve uzrela svetlo sveta len pár hodín potom, ako princ Harry a jeho manželka pristáli v Austrálii, v Sydney, kam zamierili na svoju prvú oficiálnu medzinárodnú návštevu od ich májovej svadby.

Britský princ Harry s manželkou Meghan nasadajú... Foto: TASR/AP
princ Harry Britský princ Harry s manželkou Meghan nasadajú do auta na letisku v Sydney.

Práve v Sydney sa začína 16-dňová oficiálna cesta po Austrálii, Fidži, Tongskom kráľovstve a Novom Zélande. Vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu teraz čaká deň v súkromí na zotavenie sa po dlhom lete zo Spojeného kráľovstva do Austrálie. Oficiálny program sa dvojici začína v utorok. Harryho a Meghan čaká okrem iného privítanie austrálskymi politikmi, návšteva koál, plavba loďou či stretnutie s fanúšikmi v opere v Sydney. Hlavným bodom programu počas pobytu v Austrálii bude v sobotu otvorenie medzinárodného športového podujatia s názvom Invictus Games v Sydney.

© Autorské práva vyhradené

112 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #princ Harry #potomok #vovjodnyňa Meghan

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...