Najprv návšteva u Trumpa a teraz... West a Kardashianka zavítali do Ugandy

Kontroverzný americký rapper Kanye West a jeho žena Kim Kardashian sa počas cesty do Ugandy stretli s prezidentom Yowerim Musevenim.

16.10.2018 13:09
debata
Raper Kanye West a jeho polovička Kim... Foto: SITA/AP
Raper Kanye West a jeho polovička Kim Kardashian West pózujú s ugandským prezidentom Yoweri Musevenim počas návštevy Ugandy. Raper Kanye West a jeho polovička Kim Kardashian West pózujú s ugandským prezidentom Yoweri Musevenim počas návštevy Ugandy.

Lídrovi tejto východoafrickej krajiny hudobník odovzdal podpísané tenisky, informovala agentúra AP. West prišiel do Ugandy na dovolenku, ale chce tam aj nahrávať.

West a jeho žena trávia dovolenku v ugandskom národnom parku, čo ocenili hlavne miestne úrady. Očakávajú totiž, že návšteva slávneho hudobníka v krajine podporí cestovný ruch. O turizme a umení rokoval West aj so 74-ročným Musevenim, uviedol prezidentský palác.

Spevák sa okrem dovolenky venuje v Ugande dokončeniu nového albumu, ktorý by mal vyjsť už v septembri. West ale jeho vydanie odložil a povedal, že ho chce nabiť energiou, ktorú môže nájsť len v Afrike. V Ugande tak nahráva v štúdiu, ktoré jeho tím postavil.

Spevák sám seba označuje za Ježiša hudobného priemyslu a rád šokuje verejnosť. Predvlani napríklad oznámil, že uvažuje o tom, že bude v roku 2020 kandidovať na amerického prezidenta. Pri odovzdávaní hudobnej ceny MTV speváčke Taylor Swiftovej v roku 2009 vyhlásil, že si ocenenie zaslúži skôr speváčka Beyoncé. Všeobecne zdieľanou zábavou sú potom v USA jeho naduté, absurdné a niekedy zbohatlícke výkriky na twitteri.

Raper sa minulý týždeň stretol aj s americkým prezidentom Donaldom Trumpom, a to v Oválnej pracovni Bieleho domu. West, ktorý je jedným z mála spevákov otvorene podporujúcich súčasného prezidenta USA, sa okrem iného vyznal zo svojho obdivu k Trumpovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #prezident #návšteva #Kim Kardashian #Kanye West #Uganda

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...