Ohrozuje Meghan svoje dieťa? Vyrazila na cesty a pritom jej vraj hrozí toto!

Viac ako dva týždne potrvá prvá oficiálna zahraničná návšteva princa Harryho a jeho manželky - vojvodkyne Meghan. Po správach o jej tehotenstve sa však objavila aj prvá kritika.

17.10.2018 00:00
debata (1)
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na recepcii v... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na recepcii v Austrálii. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na recepcii v Austrálii.

Jej zdrojom je, samozrejme, spojenie požehnaného stavu vojvodkyne a cestovania po svete. Nehovoriac o tom, aké destinácie plánuje americko-kanadská herečka navštíviť so svojím manželom.

V rámci oficiálnych plánov začali návštevou Austrálie a po nej by mal nasledovať Nový Zéland a tiež súostrovie Fidži a Tonga. Práve posledná menovaná je údajne problematickou zastávkou pre tehotnú Meghan. Tehotným ženám sa v súčasnosti neodporúča navštevovať túto oblasť pre riziko nákazou vírusom zika.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa zhovára s...
+3Na záberoch v bielych šatách vidieť prvé obliny...

Ten prenášajú najmä komáre, ale zatiaľ čo u dospelých má pomerne mierny priebeh, u nenarodených detí môže spôsobiť spomalenie vývoja mozgu. „Budúci rodičia dostali rady od lekárov a budú sa ich držať,“ informoval Kensigtonský palác na vysvetlenie. Plán cesty však zmenený nebol, takže 37-ročná Meghan by sa mala s Harrym objaviť aj na Fidži a Tonge.

Tehotná vojvodkyňa sa hneď prvý deň svojej návštevy stretla s austrálskou speváčkou Missy Higginsovou, ktorá len pred necelými dvoma mesiacmi priviedla na svet synčeka. Toho počas rozhovoru držala v náručí. Austrálske médiá píšu o tom, že na tvári vojvodkyne bolo vidieť nadšenie a radosť. Podľa nich sa už nevie dočkať, kedy bude držať v náručí vlastné bábätko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #zdravie #Austrália #cesta #vírus Zika #vojvodkyňa Meghan

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...