Pippa Middleton porodila chlapca, dopriala si rovnaký luxus ako Kate

Pippa Middleton, mladšia sestra britskej vojvodkyne Catherine, a jej manžel James Matthews, majú syna.

16.10.2018 15:00 , aktualizované: 20:32
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Foto: ,
Tehotná Pippa Matthews Middleton a jej manžel James Matthews na archívnej snímke.
debata (4)

Hovorkyňa páru v utorok potvrdila, že prvé dieťa sa im narodilo v pondelok. Dvojica sa zosobášila minulý rok v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury.

Zástupcovia Kensingtonského paláca uviedli, že Catherine a jej manžel, princ William, sa veľmi tešia z radostnej novinky. Chlapec sa narodil v deň, keď Kensingtonský palác oznámil, že britský princ Harry a jeho manželka Meghan budú mať na jar dieťa. So správou o jeho narodení však šťastní rodičia počkali, aby tak „nenarušili“ tok informácií a prenechali pozornosť vojvodkyni zo Sussexu.

Pippa Matthews Middleton rodila v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. Dopriala si tak rovnaký luxus ako jej sestra, manželka princa Williama, ktorá svoje deti takisto porodila na tomto mieste.

Suma za pôrod v spomínanej nemocnici s ubytovaním v apartmáne, kde prišli na svet princ Louise, princezná Charlotte a princ George, sa môže vyšplhať na sumu 7 500 libier. Pre Pippu, ktorá žije spolu s manželom v sídle vo štvrti Chelsea v hodnote 17 miliónov libier, to zrejme žiadna závratná suma nebude.

Tehotná Pippa Matthews Middleton a jej manžel... Foto: SITA/AP, ADRIAN DENNIS
Tehotná Pippa Matthews Middleton a jej manžel James Matthews. Tehotná Pippa Matthews Middleton a jej manžel James Matthews. Pippa prišla v šatách Emilia Wickstead.

Len pred pár dňami sa ešte Pippa ukázala na kráľovskej svadbe princeznej Eugenie. V zelených šatách značky Emilia Wickstead vyzerala tesne pred pôrodom výborne, na záberoch sršala dobrou náladou.

Súkromná pôrodnica v krídle Lindo v londýnskej nemocnici svätej Márie bola otvorená už v roku 1937. Pri jej otvorení bola mama kráľovnej Alžbety II. Narodili sa tu všetky tri deti vojvodkyne Kate a princa Williama, rovnako aj synovia princeznej Diany. Pôrodnica ponúka služby podobné hotelovým – samozrejmosťou je wi-fi, denná tlač, satelitná televízia, chladnička v izbe. Menu podávané mamičkám pozostáva z troch chodov, ktoré sú pripravované šéfkuchárom priamo v nemocnici, je možné si objednávať aj jedlá a-la-carte, podáva sa aj „čaj o piatej“.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Pippa Matthews

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...