Victoria Beckham: Ploché brucho? Koho to zaujíma?

Pre 44-ročnú módnu dizajnérku už prestali byť niektoré veci dôležité, hoci v minulosti si na ne potrpela.

17.10.2018 09:40
Britská módna dizajnérka Victoria Beckham. Foto: ,
Britská módna dizajnérka Victoria Beckham.
debata

44-ročná módna dizajnérka a štvornásobná mama v rozhovore pre magazín Vogue prezradila, že už sa nestresuje tým, ako vyzerá. Oveľa viac energie míňa na to, čo vymyslí pre iné ženy. Prezradila aj to, že si už nedáva až taký pozor na to, čo je.

„Už ide čoraz menej o mňa a o to, aby som bola videná. Nie ja, ale ženy, pre ktoré niečo pripravujem, sú podstatné. Keď som mala predtým ísť do spoločnosti, vždy som si dávala pozor na to, čo si dám na obed, pretože mi záležalo na tom, aby som mala v šatách ploché brucho. Dnes ma také veci už nezaujímajú. Mám plno práce a ploché brucho už pre mňa prestalo byť dôležité.“

Niekdašia členka skupiny Spice Girls sa do módnej branže rozhodla vstúpiť pred desiatimi rokmi v New Yorku. Práve v tomto období oslavuje pre ňu významné jubileum, odkedy sa stala módnou dizajnérkou. Svoje začiatky vôbec nepovažovala za ľahké a musela bojovať s predsudkami, pretože sa preslávila ako členka dievčenskej kapely, nie ako dizajnérka. „Ak by som vtedy vedela, čo viem teraz, naozaj si nie som istá, či by som mala odvahu začať. Myslím si, že som bola v tomto smere naivná,“ povedala pred časom počas konferencie magazínu Forbes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #módna dizajnérka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....