Chcela som rozvod, už sa so mnou ani nezhováral, priznala známa herečka

Otvorené a veľmi úprimné slová zverejnila herečka Busy Philipps, ktorá prichádza na trh s knižkou spomienok. Priznala sa, že sa takmer rozviedla a nebolo to tak dávno.

18.10.2018 08:00
Herečka Busy Philipps na slávnostnej premiére... Foto: ,
Herečka Busy Philipps na slávnostnej premiére Mean Girls na Broadway.
debata

Blondínka, ktorá je jednou z najlepších kamarátok herečky Michelle Williamsovej, je už roky vydatá za hollywoodskeho producenta Marca Silversteina. Ich manželstvo síce vyzerá na pohľad (a na fotografiách) idylicky, Philipps však priznala aj veľkú krízu.

„V roku 2016, mesiac po prezidentských voľbách, som povedala Marcovi, že sa chcem rozviesť. Nevládala som ďalej. Bola som úplne hotová,“ píše v knihe 39-ročná herečka. Veci medzi manželmi vraj už dlhší čas nefungovali. „Nenechal ma rozprávať, keď sme boli vonku s priateľmi a keď sme boli sami, takmer vôbec sa nebavil so mnou,“ opísala svoje spomienky Philipps.

„Robila som si taký test, keď sme boli v aute sami. Nepovedala som ani slovo a čakala som, kým niečo povie prvý on. Boli dni, keď sme tie jazdy absolvovali úplne potichu. Bez slova,“ podelila sa o spomienky herečka, ktorá v knihe priznáva tiež, že ju začal zaujímať aj iný muž.

Partneri sa však nakoniec nerozviedli. Hoci to ona chcela, manžel jej to vraj „nedovolil“. „Chcel dostať ešte jednu šancu na zmenu. Povedal, že to dlhujem našej rodine,“ vysvetlila. Odvtedy vraj dvojica začala chodiť na párovú terapiu a zároveň každý z nich navštevuje psychológa aj samostatne. Ich manželstvo je zatiaľ stále aktuálne. Dokedy, uvidíme. Philipps a Silverstein vychovávajú spolu dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #rozvod #memoáre #manžel #Busy Philipps

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...