Topmodelka Karlie Kloss sa vydala. Vyvolený? Má blízko k Trumpovcom

Americká modelka Karlie Kloss sa tri mesiace po oznámení zásnub vydala za podnikateľa Joshuu Kushnera.

19.10.2018 11:20
debata
Topmodelka Karlie Kloss a dnes už jej manžel... Foto: Profimedia
Topmodelka Karlie Kloss a dnes už jej manžel Joshua Kushner. Topmodelka Karlie Kloss a dnes už jej manžel Joshua Kushner.

Zástupcovia 26-ročnej rodáčky z Chicaga magazínu People potvrdili, že dvojica sa zosobášila vo štvrtok večer. Blondínka mala vo svoj veľký deň na mieru ušité šaty z dielne módneho domu Dior.

Kloss a Kushner si povedali svoje „áno“ počas malého židovského obradu na severe štátu New York v spoločnosti asi 80 ľudí. Na jar pritom pripravujú väčšiu oslavu pre blízkych a priateľov. „Svadba bola intímna a dojímavá. Pár žiaril šťastím," prezradil pre People priateľ mladomanželov, ktorý sa zúčastnil na ceremónii.

Dvojica, ktorá je spolu od roku 2012, oznámila svoje zasnúbenie v júli, niekoľko týždňov po tom, ako 33-ročný Kushner počas romantického víkendu požiadal Kloss o ruku. Joshua Kushner je mladší brat Jareda Kushnera, ktorý je poradcom prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky.

Topmodelka Karlie Kloss patrí medzi... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Topmodelka Karlie Kloss v kreácii od Brandona Maxwella. Topmodelka Karlie Kloss patrí medzi najvychytenejšie modelky planéty.

Kloss sa k politickej orientácii Kushnerovcov verejne nevyjadruje, no sama podľa vlastných slov vo voľbách v roku 2016 hlasovala za Hillary Clintonovú. Modelka pritom údajne v júni konvertovala na judaizmus, rovnako ako Ivanka Trump pred zasnúbením s Kushnerovým starším bratom.

Karlie Kloss je známa najmä ako jeden z „anjelikov“ značky Victoria's Secret, medzi ktorých patrila v rokoch 2013 – 2015. Pre luxusnú značku spodnej bielizne pritom po prvý raz pracovala v roku 2011. Verejnosť ju mohla vidieť aj v reklamách pre Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent alebo Dolce & Gabbana. Predvádzala tiež pre Calvina Kleina, Karla Lagerfelda či Marca Jacobsa. Objavila sa napríklad aj na titulných stránkach viacerých vydaní magazínu Vogue.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Karlie Kloss #Joshua Kushner

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...