IMT Smile a Kali? Urobili spolu vari ďalší hit sezóny? Vypočujte si ho

Nový singel Poď so mnou skupiny IMT Smile je ďalšou ochutnávkou z pripravovaného albumu Budeme to stále my, ktorý vychádza budúci týždeň.

20.10.2018 15:11
koncert, IMT Smile, Ivan Tásler Foto: ,
Líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler.
debata (3)

Pilotným singlom albumu Budeme to stále my bola skladba s rovnomenným názvom, ktorá sa stala veľkým hitom. Okrem toho, že na YouTube má už vyše 2 miliónov videní, v slovenských rádiách je najhranejšou skladbou už trinásť týždňov po sebe (zdroj ifpi.cz).

Ďalším singlom je pieseň Poď so mnou. O text piesne sa postaral Vlado Krausz spolu s Kalim, pričom autorstvo hudby patrí Ivanovi Táslerovi, ktorému sa podarilo prepojiť reggae rytmy s rukopisom IMT Smile. Okrem Ivana Táslera a Kaliho tu počuť aj speváčku Veroniku Ronie Adamičkovú, ktorá naspievala vokály. K finálnemu zvuku prispel aj slovenský DJ a producent Peter Pann. O klip sa postaral talentovaný Laco Rychtárik, ktorý už s IMT Smile spolupracoval na klipe Príbeh príbehov.

„Naša spolupráca s Kalim vznikla úplne spontánne. Keď som zložil hudbu k pesničke Poď so mnou, hneď som tam počul Kaliho. Tak som mu zavolal a povedal mu svoju predstavu. Keďže sa mu môj nápad páčil, zavolal som ho k nám do štúdia. Potom už to išlo rýchlo,“ porozprával o vzniku spolupráce Ivan Tásler.

Pieseň Poď so mnou, ale aj ďalšie hity od IMT Smile si môžu fanúšikovia vychutnať aj na ich decembrových vianočných koncertoch, pôjde o veľkolepú šou plnú kvalitnej hudby a zábavy. V Bratislave si môžu záujemcovia vybrať z dvoch termínov 6. a 8. decembra (koncert 7. decembra je vypredaný). V Košiciach sa IMT Smile na fanúšikov tešia 14. decembra.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #singel #IMT Smile #kali

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...