Prvé slová princa Harryho o prvom potomkovi: Takto ďakoval v Austrálii

O tehotenstve vojvodkyne Meghan informoval Kesnigntonský palác už v úvode týždňa. Princ Harry, ktorý je s manželkou Meghan na oficiálnej návšteve Austrálie, reagoval až teraz.

21.10.2018 00:00
debata (3)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na Invictus Games pretekárskej výzve. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na Invictus Games pretekárskej výzve.

Ryšavý potomok princeznej Diany sa prihovoril davu hostí v Sydney na otvorení hier Invictus Games, ktoré dlhoročne podporuje. „Predovšetkým vám ďakujem všetkým za to privítanie, ktoré ste mne a Meghan za posledné dni pripravili,“ uviedol princ pred divákmi.

„Som neskutočne hrdý, že vám môžem predstaviť moju manželku a sme veľmi šťastní, že môžeme aj spolu s vami osláviť našu osobnú radosť a prírastok, ktorý čakáme,“ pokračoval ešte Harry, za čo si vyslúžil búrlivý potlesk.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ Harry a jeho manželka Meghan Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu na Invictus Games pretekárskej výzve.

Oficiálna návšteva dvojica sa začala už v utorok, pričom o tehotenstve zástupcovia manželov informovali až niekoľko dní po svadbe princeznej Eugenie. Dôvodom bolo, aby si ďalšia vnučka kráľovnej Alžbety II. a Harryho sesternica naplno užila svoj deň D.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #princ Harry #Austrália #nadšenie #vojvodkyňa Meghan

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....