Emma Watson v náručí nového milenca: Fíha, ta zbalila hotového Adonisa!

Je to len pár dní, čo paparazzovia zachytili herečku Emmu Watsonovú v mužskej spoločnosti. Vášnivé bozky na verejnosti svedčia o tom, že to je vážne.

21.10.2018 00:00
debata
zväčšiť Herečka Emma Watson sa tisne ku svojmu novému... Foto: Profimedia
Herečka Emma Watson sa tisne ku svojmu novému priateľovi Brendanovi Wallaceovi. Herečka Emma Watson sa tisne ku svojmu novému priateľovi Brendanovi Wallaceovi.

Niekdajšia hviezda série o Harrym Potterovi sa podľa správ médií stretáva už nejaký čas s podnikateľom Brendanom Wallaceom. Dvojicu najprv zachytili objektívy v reštaurácii v mexickom dovolenkovom rezorte, o pár hodín sa potom reportérom podarilo ukoristiť aj zábery z prenajatej vily, kde 28-ročná Britka a jej priateľ oddychovali.

Milenci sa od seba nevedeli odtrhnúť a neustále sa dotýkali či bozkávali. Čo však nešlo prehliadnuť, je aj kondícia a fyzická podoba Wallacea.

Podnikateľ Brendan Wallace na terase vily v... Foto: Profimedia
Podnikateľ Brendan Wallace na terase vily v Mexiku, kde dovolenkuje s Emmou Watsonovou. Podnikateľ Brendan Wallace na terase vily v Mexiku, kde dovolenkuje s Emmou Watsonovou.

Od slovka podnikateľ, ktorý stojí navyše za veľkou analytickou a dátovou spoločnosťou, by možno ktosi očakával skôr „informatika s hrubými okuliarmi a vetchou telesnou konštrukciou“. Ale pravdou je, že Wallace je skôr ako železný muž.

Na terase vily v Mexiku predviedol svalnaté telo a napumpované bicepsy s urasteným a vyposilňovaným hrudníkom. Usmiaty fešák s hrivou jemne zvlnených tmavých vlasov je priam ako z katalógu v reklame.

Zdá sa však, že britská herečka má slabosť pre naozaj dobre vyzerajúcich mužov. Konieckoncov, aj jej bývalí partneri, medzi nimi napríklad herec Chord Overstreet či Angus Willoughby, sú veľmi príťažliví muži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #láska #Emma Watson #priateľ #Brendan Wallace

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...