V Monaku zavládla radosť! Princezná Caroline má ďalšie vnúča

Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, sa stala dvojnásobnou matkou.

24.10.2018 14:20
Princezná Caroline Foto: ,
Princezná Caroline z Monaka.
debata

Informoval o tom magazín People, ktorému to prezradili nemenované zdroje. Tridsaťdvaročná Casiraghi priviedla v utorok ráno na svet chlapca, ktorý údajne vážil 3 231 gramov. Dieťatko je siedmym vnúčaťom princeznej Caroline.

Charlotte Casiraghi a jej partner Dimitri... Foto: Reuters, POOL
Charlotte Casiraghi a jej partner Dimitri Rassam Charlotte Casiraghi a jej partner Dimitri Rassam potvrdili svoje zasnúbenie na monackom Bále ruží.

Novorodenec je prvým spoločným dieťaťom Casiraghi a jej snúbenca Dimitriho Rassama, obaja však už majú potomkov z predošlých vzťahov. Vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly má už štvorročného syna Raphaëla s hercom Gadom Elmalehom, ktorý bol jej partnerom v rokoch 2011 až 2015. Tridsať­sedemročný filmový producent má zase sedemročnú dcéru s modelkou Mashou Novoselovou.

Casiraghi a Rassam sa zasnúbili v marci v Rakúsku, počas rodinnej lyžovačky s princeznou Caroline. Plány o svadbe dvojica drží v tajnosti. Podľa zdrojov magazínu People však snúbenci zvažujú dva termíny na jar 2019, a to na civilný sobáš v Monaku a väčšiu svadbu na talianskom ostrove Pantelleria.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...