Jennifer Garner už nie je single! Po jej boku je 40-ročný fešák

Zatiaľ, čo médiá sa viac zameriavali na Bena Afflecka, jeho krásna ex si stihla nájsť novú lásku, sympatického podnikateľa.

25.10.2018 00:00
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint.
debata

46-ročná herečka Jennifer Garner má dôvod na úsmev! Hoci sled nepríjemných udalostí súvisiaci s jej bývalým partnerom a otcom jej troch detí, Benom Affleckom, jej spôsobil mnoho starostí, nebola na ne sama. Po jej boku je už dlhší čas nový muž!

Podľa magazínu UsWeekly hviezda akčného seriálu Alias randí so 40-ročným podnikateľom Johnom Millerom už šesť mesiacov. Ide o sympatického čerstvého štyridsiatnika, ktorý riadi spoločnosť vlastniacu 50 reštaurácií s názvom CaliBurger. „Sú spolu 6 mesiacov a je to vážne,“ cituje spomínaný magazín zdroj z herečkinho okolia.

Zatiaľ, čo americké médiá prinášali nové a nové články o Affleckovi a jeho vzťahoch – či už s producentkou Lindsay Shookusovou alebo krátke vzplanutie s modelkou zo stránok magazínu Playboy – Shaunou Sextonovou, Garner bola na záberoch paparazzov vždy výlučne v spoločnosti jej troch ratolestí.

Zdá sa, že sympatická tmavovláska si svoje čerstvé šťastie zvlášť chránila a nechávala výlučne pre seba. Aj napriek novej láske však stála aj po boku Afflecka a v auguste mu podala pomocnú ruku, keď musel bojovať so svojou závislosťou od alkoholu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...