Tomu sa hovorí veľkolepý návrat! Meghan v Sydney uchvátila šatami v cene auta

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry sa po návšteve súostrovia Tonga vrátili späť do Sydney, aby sa zúčastnili udeľovania prestížnych ocenení.

26.10.2018 16:22
debata (2)

Počas galavečera „Australian Geographic Society Gala Awards“ tehotná manželka princa Harryho nemala konkurentku. Postarala sa o to exkluzívna róba Oscar de la Renta za závratných 10 000 libier (11 300 eur), čiže sa sumu, za ktorú sa dá kúpiť menšie auto. K róbe zvolila svoje obľúbené lodičky značky Aquazzura, ktoré sme na nej už pár razy videli.

Vojvodkyňa Meghan v šatách  Oscar de la Renta... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan v šatách Oscar de la Renta počas podujatia "Australian Geographic Society Awards" v Sydney.

Do Sydney sa kráľovský pár vrátil z Tongy. Tam ich vo štvrtok privítala aj tonžská princezná Latafuipeka, následne sa hostia z Londýna v hlavnom meste Nukualofa stretli stretli s tisíckami žiakov. Latufuipeka Tukuaho, najstaršia dcéra tonžského kráľa Tupoua VI., si s britskými monarchami podala ruku a uklonila sa im. Harry a Meghan si pozreli predstavenie domácich tanečníkov. Pár mal na sebe prvky tradičného tonžského oblečenia. V piatok ich prijal premiér Akilisi Pohiva.

Vojvodkyňa Meghan v šatách  Oscar de la Renta... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan v šatách Oscar de la Renta počas podujatia "Australian Geographic Society Awards" v Sydney.

Počas návštevy mala Meghan na sebe svieže pruhované šaty značky Martin Grant v hodnote 1 000 libier, ktoré mala vpredu previazané mašľou.

Vojvodkyňa Meghan počas návštevy súostrovia Tonga. Foto: SITA/AP
Meghan, Harry Vojvodkyňa Meghan počas návštevy súostrovia Tonga.

Tonga je v Oceánii jedinou suverénnou konštitučnou monarchiou, ktorá si zachovala vlastnú panovnícku rodinu, zatiaľ čo iné tamojšie konštitučné monarchie ako Austrália a Nový Zéland uznávajú za svoju hlavu štátu britskú kráľovnú Alžbetu II.. Polynézske kráľovstvo pozostáva zo 170 väčšinou neobývaných ostrovov.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry počas návštevy...
Vojvodkyňa Meghan počas návštevy súostrovia Tonga.
+4Vojvodkyňa Meghan a princ Harry počas návštevy...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #sydney #Tonga #vojvodkyňa Meghan

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...