Demi Moore bojovala s mnohými démonmi, úspech jej šťastie nepriniesol

V 80. a 90. rokoch patrila Demi Moore (55) k najvychytenejším herečkám Hollywoodu.

31.10.2018 01:00
Demi Moore Foto: ,
Demi Moore na podujatí Friendly House Awards v Beverly Hills.
debata

Napriek úspešnej kariére však slávna hviezda zvádzala ťažký boj so svojimi démonmi. Opísala to na podujatí „Friendly House Awards“ v Los Angeles, kde bola ocenená cenou „Žena roka“.

„Už v počiatkoch mojej kariéry som mala sebadeštrukčné sklony,“ opísala hviezda romantického filmu Duch. „Bolo jedno, aká úspešná som bola, nikdy som nebola so sebou spokojná.“ Pohlcovali ju temné stavy a cítila sa čoraz horšie.

Demi Moore na podujatí Friendly House Awards v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Demi Moore Demi Moore na podujatí Friendly House Awards v Beverly Hills.

Ako informoval magazín People, v 80. rokoch podstúpila trojnásobná mama a niekdajšia manželka Brucea Willisa (63) odvykaciu kúru, keďže bola závislá od drog a alkoholu. Ale prišli ďalšie psychické problémy – tento raz išlo o problém s príjmom potravy a závislosťou od liekov. Krátko predtým, v roku 2011, ohlásila rozchod s tretím naželom, Ashtonom Kutcherom potom, ako vyšlo najavo, že ju podviedol.

Zdá sa, že problémy slávna herečka zvládla a svoj život má opäť pevne v rukách. Vo veľkom štýle sa ukázala na nedávnej svadbe princeznej Eugenie, dokonca začala byť aktívna na Instagrame. „Dnes sa už neporovnávam s ostatnými. Poznám svoju cenu a som za to vďačná.“ Ako dodala, môže sa oprieť o svoje tri dcéry – Rumer, Scout a Tallulah, ktorých otcom je práve BRuce Willis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Demi Moore #Duch

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...