Tesné džínsy, elastický rolák! Vojvodkyňa Kate predviedla postavičku modelky

Pred týždňom sa vojvodkyňa Kate ukázala vo veľkom štýle počas honosnej recepcie v Buckinghamskom paláci, na ktorej sa zúčastnil aj holandský kráľovský pár – Viliam Alexander s manželkou Maximou.

31.10.2018 02:00
debata (8)

Vtedy sa manželka princa Williama ukázala v róbe z dielne Alexander McQueen a jej hlavu zdobila vzácna tiara po zosnulej princeznej Diane.

Aktuálne jej oficiálne povinnosti pokračujú, hoci nie v takom honosnom duchu. Po boku manžela navštívila športové centrum v grófstve Essex v meste Basildon, ktoré podporuje postihnutých ľudí v športových aktivitách a spadá pod nadáciu kráľovskej rodiny.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy  športového... Foto: Reuters
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy športového centra v v Basildone.

Pred vchodom do zariadenia si na svoju obľúbenú členku kráľovskej rodiny počkali desiatky fanúšikov, ku ktorým Kate s úsmevom podišla. Z jej prítomnosti sa najviac tešili čakajúce deti, niekoľko z nich trojnásobná mama vrelo objala priamo na ulici. Jej čaro na najmenších obdivovateľov stále funguje na jednotku.

Vojvodkyňa Kate  počas návštevy  športového... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy športového centra v v Basildone.

Do centra prišla Kate v čiernych úzkych džínsoch a čiernom elastickom roláku, cez ktorý mala oblečné kárované sako kanadskej značky Smythe za 650 libier. V športovej hale však bez zaváhania sako zhodila a do ruky zobrala tenisovú raketu, aby malým športovcom predviedla, ako sa hrá tenis. Keďže rolák a džínsy tesne obopínali jej telo, bolo jasne vidieť, akú fantastickú postavičku 36-ročná vojvodkyňa po troch deťoch má – za takéto krivky by sa nemusela hanbiť ani modelka.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy  športového...
Vojvodkyňa Kate  počas návštevy  športového...
+2Vojvodkyňa Kate  počas návštevy  športového...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #tenis #Essex

+ Denné krátke prechádzky zvýšia vašu energiu a zlepšia náladu.
Nesústreďte sa na svoje poklesy, práve naopak,...

+ Priatelia počkajú, budete mať množstvo času stretnúť sa s nimi.
Prehodnotenie mesačných predplatných môže...