Chopra si obliekla šaty Weinsteinovej manželky. Toto odkazuje kritikom!

Stačili jedny šaty a už je z toho opäť kauza! Herečku Priyanku Chopru kritizujú za model šiat, ktoré si obliekla na svoju predsvadobnú párty. Dôvod sa volá Marchesa.

31.10.2018 12:10
debata
Herečka a niekdajšia Miss Univerese Priyanka... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra Herečka a niekdajšia Miss Univerese Priyanka Chopra na podujatí klenotníctva Tiffany v New Yorku.

Reč je o značke, známom americkom ateliéri, ktorého tvorbu nosili kedysi všemožné celebrity. Lenže, to sa zmenilo po prevalení škandálu okolo Harveyho Weinsteina. Jeho manželka Georgina Chapman je totiž spolumajiteľkou značky Marchesa.

Mnohí si dodnes myslia, že biznis s luxusnou módou mohol fungovať najmä preto, že Weinstein dotoval svoju nežnejšiu polovičku a peniazmi jej „zaliepal“ oči pred vlastnými prehreškami. Našlo sa však aj mnoho takých, ktorí sa za Chapmanovú postavili a žiadali oddeliť škandál Weinsteina od biznisu jeho manželky.

Vôbec prvou celebritou, ktorá si po šesťmesačnej prestávke obliekla šaty Marchesa na spoločenské podujatie, bola Scarlett Johansson na akcii MET Gala. Teraz ju nasledovala Chopra. „Georgina je moja priateľka a vždy bola. Nie je to jej vina. Nemyslím si, že je fér trestať za niečo ženu, ktorá veci dosiahla vlastnou prácou za niečo, čo sa stalo v jej živote,“ vyhlásila pre médiá Chopra.

„Poznám Georginu roky a tieto šaty sú nádherné. Zaslúžili si, aby som si ich obliekla na moju predsvadobnú rozlúčku,“ komentovala ešte americko-indická kráska. Vydávať by sa mala za speváka a herca Nicka Jonasa, ktorý je od nej mladší o desať rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Marchesa #Priyanka Chopra #Georgina Chapman

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...