Bulvár? Kedysi bol omnoho horší, spomína Jennifer Lopez na lásku s Affleckom

Mnohé celebrity sa sťažujú na ťažký život s bulvárom, no speváčka Jennifer Lopez si myslí, že tie horšie časy už zažila.

31.10.2018 14:26
debata
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture. Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture.

Malo to tak byť v čase, keď tvorila pár s hercom Benom Affleckom a dvojicu prenasledovali paparazzovia takmer na každom kroku. „Bolo to úplne šialené. Dnes mám pocit, že môžem svetu ukázať aspoň trošičku toho, aká naozaj som,“ uviedla v rozhovore pre magazín In Style.

„Ale kedysi svet naozaj veril všetkému, čo sa napísalo v bulvárnych časopisoch. A veľakrát to nemalo nič spoločné s pravdou, alebo v tom bola taká tretina pravdy,“ pokračovala Lopez, ktorá sa od čias tohto vzťahu stihla vydať, rozviesť či porodiť dvojičky Emme a Maxa.

Momentálne je po jej boku už bezmála dva roky športovec Alex Rodriguez, s ktorým ju spája okrem náklonnosti aj status single rodiča. Rodriguez tiež vychováva dve dcéry z predchádzajúceho manželstva.

Lopez, ktorá budúci rok oslávi okrúhle 50. narodeniny, vraj v ňom našla skutočne oddaného partnera a muža, ktorý ju miluje nadovšetko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck #bulvár #kauzy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...