Pokoril aj Gomezovú! Ronaldo vládne Instagramu, stále však čelí obvineniu

Instagram patrí už niekoľko dní športu! Lepšie povedané, jednej z neho najznámejších tvárí. Rebríček najsledovanejších hviezd sociálnej siete ovládol Cristiano Ronaldo.

01.11.2018 09:00
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Portugalská hviezda Cristiano Ronaldo na archívnom zábere.
debata

Známy futbalista sa stal s počtom 144,6 milióna užívateľov najsledovanejším človekom na Instagrame a porazil aj doterajšiu kráľovnú – speváčku Selenu Gomezovú. Zaujímavosťou je, že toto prvenstvo prišlo aj napriek tomu, že Ronalda pred pár týždňami zo znásilnenia obvinila istá Kathryn Mayorga. Športovec ju mal sexuálne napadnúť v hoteli v Las Vegas v roku 2009.

Ronaldo akékoľvek obvinenia z núteného aktu odmieta – priznal však, že s Mayorgoovou mal pomer. Ten mal byť dobrovoľný. „Samozrejme, že táto vec zasahuje do môjho života,“ uviedol pred časom pre France Football.

„Mám partnerku, štyri deti, starnúcu mamu, sestry, brata, rodinu, s ktorou som si veľmi blízky. Nezabúdajme na moju reputáciu. Predstavte si, čo to znamená, ak vás niekto obviní zo znásilnenia, hoci to nie je pravda. Viem, aký som a čo som urobil,“ vyhlásil ešte futbalista, ktorý priznal, že celá kauza najviac trápi jeho rodinu, mamu a sestry. Prípad však stále vyšetrujú a bude nutný čas na to, aby sa ukázalo, kde je pravda.

Práve na Instagrame však Ronaldo ponúka svetu svoju prívetivú tvár – tvár športovca, fešného manekýna vlastnej bielizne, sexidolu a milujúceho otca rodiny. Možno aj to mu prinieslo nových sledovateľov, s ktorými po dlhom čase ovládol Instagram práve on. V minulosti sa na čele najsledovanejších celebrít striedali predovšetkým hviezdy hudobnej brandže.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #rodina #Instagram #znásilnenie #sledovanosť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...