Keira Knightley prekvapuje: Na toto si z Lásky nebeskej fakt nepamätá?

Je to už dnes jeden z kultových filmov, ktoré sa zvyčajne premietajú v čase Vianoc. Láska nebeská poskytla jednu z prvých veľkých príležitostí aj herečke Keire Knightleyovej. A ona poriadne prekvapila.

02.11.2018 00:00
debata
Herečka Keira Knightley na výročnom gala ELLE... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Keira Knightley na výročnom gala ELLE Women in Hollywood Celebration. Herečka Keira Knightley na výročnom gala ELLE Women in Hollywood Celebration.

Hrdinka filmovej novinky Luskáčik odpovedala v najnovšom video-rozhovore na otázky z internetového vyhľadávača Google. Jedna z nich znela, s kým skončí jej postava vo filme Láska nebeská.

„Ježiš, ja si nepamätám, s kým skončila,“ pošepkala do ucha svojej mladučkej kolegyni Mackenzie Foyovej, ktorá tiež v Luskáčikovi hrá. „Som s mojím manželom, nie? Nezostala som s Chiwetelom? Videla som to len raz, aj to bolo strašne dávno. Ale neodišla som s Andrewom Lincolnom,nie,“ snažila sa rozpamätať na jednu zo známych scén filmu Knightley.

zväčšiť Herečka Mackenzie Foy (vľavo) a Keira Knightley... Foto: SITA/AP, Laurie Sparham
Herečka Mackenzie Foy (vľavo) a Keira Knightley na zábere z nového filmu Luskáčik. Herečka Mackenzie Foy (vľavo) a Keira Knightley na zábere z nového filmu Luskáčik.

V nej sa v čase vianočného koledovania pred dverami zamilovanej dvojice objaví ich najlepší kamarát a prostredníctvom odkazov napísaných na papieroch vyzná Knightleyovej lásku. Táto scéna sa ocitla v zozname mnohých rebríčkov o najromantickejší filmový moment a často bola citovaná, ale aj parodovaná v iných snímkach.

Keira Knightley sa od nakrúcania filmu, ktoré prebehlo pred 15 rokmi, stala jednou z najžiadanejších britských aj svetových herečiek. Okrem filmu Luskáčik, ktorý je už aj v slovenských kinách, tento rok uviedla napríklad aj novinku Colette – životopisný film o francúzskej novelistke Colette.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pamäť #Keira Knightley #rola #scéna

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...