Rozídení v dobrom? Ariana Grande podpichuje bývalého cez Twitter

Dnes už je to vlastne hotová móda - rozísť sa a potom si posielať odkazy pred zrakmi verejnosti. Nevyhla sa tomu ani speváčka Ariana Grande a jej ex Pete Davidson.

03.11.2018 00:00
debata
Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne. Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne.

Dvojica, ktorá sa dala dokopy tento rok a o pár týždňov prekvapila správami o zásnubách, sa napokon aj veľmi rýchlo rozišla. Davidson, ktorej je členom zostavy šou Saturday Night Live, si potom z bývalej priateľky vystrelil v upútavke na najnovšiu časť SNL.

„Ahoj Maggie, ja som Pete… vezmeš si ma?“ opýtal sa 24-ročný herec speváčky Maggie Rogersovej, ktorá s ním účinkuje v upútavke. Ona ho odmietne a on následne hodí poznámku, že to je ďalšia, s ktorou to nevyšla. Celkom zjavne narážal na to, že Grande mu dala kopačky, hoci to vyzeralo, že čoskoro skočia k oltáru.

Podobné „využívanie“ situácie sa však nepáčilo samotnej Grandeovej, ktorá sa rozhodla filtrovať svoje pocity na Twitteri. „Na niekoho, kto vyhlasuje, ako nenávidí slovo byť relevantný, zjavne miluješ robiť veci preto, aby si relevantný zostal,“ odkázala mu speváčka. „Ďalší, prosím,“ pridala ešte nový tweet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #rozchod #Ariana Grande #Pete Davidson

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...