Najsexi kuchár planéty?! Manželke sa o titule bál povedať

Rebríčkov o najsexi hviezdach je viac ako dosť. Ale vedeli ste, že jeden taký existuje aj o kuchároch? Pravidelne ho zverejňuje magazín People a má nového víťaza.

03.11.2018 09:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here’s to the beginning of our wedding weekend! #maldonadocatrambonewedding

Príspevok, ktorý zdieľa Louis Maldonado (@thelouismaldonado),

Ako informoval na svojich internetových stránkach časopis, víťazom titulu o „najsexi šéfkuchára“ sa stal Louis Maldonado, hlava kuchyne vo vychytenej reštaurácii Amara v San Franciscu.

„Skutočne ma to prekvapilo, keď mi to oznámili,“ uviedol Maldonado v rozhovore pre People. Jeho rodičia si vraj začali robiť žarty a zásluhy pripísali na svoju stranu. Sexy kuchár však priznal, že so súčasnou manželkou sa bál o tom najprv hovoriť. Mali totiž pred svadbou.

„Stalo sa to v týždeň pred našou svadbou a museli sme toľko toho naplánovať. Trošku som sa jej to bál povedať,“ priznal sa 37-ročný odborník na gastronómiu, ktorý je dnes už ženáčom. Snúbenica, ktorá je zároveň šéfkou sekcie dezertov v jeho reštaurácii, mu povedala áno už ako najsexi šéfkuchárovi roka.

Magazín People pravidelne vyhlasuje aj anketu o najsexi muža či najpríťažlivejšiu ženu planéty. Spoločne s vyhlásením Maldonada v špeciálnej kategórii by mal People zverejniť aj meno nového „najsexi muža planéty“.

Zatiaľ posledný titul patrí hudobníkovi Blakeovi Sheltonovi, ktorý je známy okrem hudobnej tvorby aj porotcovaním v šou Voice.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sitting here thinking about a week ago this time #wcweveryday #meanmuggin

Príspevok, ktorý zdieľa Louis Maldonado (@thelouismaldonado),

debata chyba
Viac na túto tému: #People #najsexi #šéfkuchár

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...