Spice Girls potvrdili, že idú na turné. Najlepšie na tom? Reakcia od Adele!

Čo sa šuškalo, je potvrdené. Britská skupina Spice Girls ohlásila návrat na koncertné pódiá.

06.11.2018 06:49
Spice Girls Foto:
Členky formácie Spice Girls na zábere z roku 2012 v Londýne.
debata

Formácia v zložení Melanie „Sporty Spice“ Chisholm, Emma „Baby Spice“ Bunton, Melanie „Scary Spice“ Brown a Geri „Ginger Spice“ Horner to oznámila prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na Twitteri. Victoria „Posh Spice“ Beckham sa na koncertoch nezúčastní.

Kvarteto vystúpi od 1. do 15. júna v mestách Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde sa predstaví na štadióne Wembley. Ako support na turné vystúpi speváčka Jess Glynne.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

O tom, že by štvorica mohla vyraziť na turné písal už v sobotňajšom vydaní britský denník The Sun. Na návrat Spice Girls reagovali aj mnohé známe osobnosti. Medzi nimi tiež speváčka Adele, ktorá zverejnila na svojom Instagrame záber z detských čias. Objektív ju zachytáva ako malé dievča pred stenou oblepenou plagátmi Spice Girls s extatickým nadšením v tvári. „Takto sa presne teraz cítim. Som pripravená,“ napísala niekoľnásobná držiteľka cien Grammy.

Adele viackrát potvrdila pred médiami, že Spice Girls boli jej najväčším detským idolom a pomohli k tomu, aby sa sama pokúsila o spevácku kariéru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HA! This is how I feel right now! I AM READY ✌

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #návrat #Adele #Spice Girls #potvrdenie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...