Najsexi mužom planéty je Idris Elba. O dôvod viac, aby bol Bondom?!

Najpríťažlivejším mužom sveta je tento rok podľa časopisu People britský herec Idris Elba, o ktorom sa špekuluje ako o budúcom predstaviteľovi agenta 007 Jamesa Bonda.

06.11.2018 10:23
debata (21)
Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Idris Elba Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas festivalu Sundance, keď propagoval svoj režijný debut Yardie.

Titul najsexi muža planéty udeľuje časopis každý rok, Elba na tróne vystriedal minuloročného „laureáta“, amerického country speváka Blakea Sheltona.

Štyridsaťšesťroč­ného Elbu správa o víťazstve veľmi potešila. „Hovoril som si: ‚No páni, to snáď nie. Vážne ?,“ citoval jeho prvú reakciu časopis People. „Pozrel som sa do zrkadla, skontroloval som to a povedal si: 'Vážně si celkom sexy‘. Ale úprimne, bol to príma pocit. Bolo to pekné prekvapenie a určite mi to zdvihlo sebavedomie,“ žartoval herec, ktorý poskytol videorozhovor pre americkú televíznu šou Jimmyho Fallona.

Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas...
Herec, režisér a dokonca aj dídžej Idris Elba...
+14Herec Idris Elba a jeho snúbenica Sabrina Dhowre.

Elba vyrástol ako syn afrických imigrantov na východe Londýna, ako herec sa začal presadzovať v 90. rokoch. V Británii patrí k najväčším filmovým hviezdam, prenikol aj do Hollywoodu. Hral napríklad v akčných snímkach Thor, Pacific Rim – Útok na zem či v sérii Avengers.

Za stvárnenie role detektíva v krimiseriáli Luther dostal Zlatý glóbus, na rovnakú cenu bol nominovaný aj ako protagonista životopisného filmu Mandela: Dlhá cesta k slobode.

Do povedomia verejnosti prenikol Elba najviac ako možný nástupca Daniela Craiga vo filmovej sérii o Jamesovi Bondovi. Produkcia zatiaľ jeho meno nepotvrdila, on sám ale fanúšikov v lete navnadil príspevkom na Twitteri, v ktorom napísal: „Volám sa Elba, Idris Elba.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#IdrisElba is People's 2018 #SexiestManAlive! Click the link in our bio for all of the ~sexy~ details. |: @davidburtonstudio

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people),

21 debata chyba
Viac na túto tému: #People #Idris Elba #James Bond #titul #najsexi muž

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...