Potvrdené! Expartnera Ariany Grande, rapera Mac Millera, zabili drogy

Raper Mac Miller zomrel na začiatku septembra skutočne na predávkovanie, ako americké médiá po hudobníkovej skone špekulovali.

06.11.2018 13:33
Raper Mac Miller na archívnom zábere z roku 2016. Foto: ,
Raper Mac Miller na archívnom zábere z roku 2016.
debata

Potvrdil to úrad losangeleského koronera, ktorý v pondelok zverejnil protokol, podľa ktorého 26-ročný Miller zomrel po predávkovaní drogami v kombinácii s alkoholom. Uviedla to agentúra AP.

Mac Millera, ktorý v auguste vydal svoj posledný album Swimming a na október plánoval začiatok turné, našli v jeho dome 7. septembra mŕtveho. Jeho rodina bez ďalších podrobností vtedy uviedla, že zomrel tragicky. Napríklad magazín Variety ale ako možnú príčinu naznačil drogy.

Toxikologické testy podľa koronera skutočne preukázali, že Miller zomrel následkom kombinácie drog a alkoholu. Testy preukázali, že mal v tele kokaín a syntetický opioid fentanyl, o ktorom sa uvádza, že je ako analgetikum asi stokrát účinnejší ako morfín.

Spevák a hudobný producent občianskym menom Malcolm James McCormick vo svojich piesňach a v rozhovoroch s médiami problémy so závislosťou zmieňoval. V máji bol zadržaný po autonehode kvôli šoférovaniu pod vplyvom drog a alkoholu, vtedy nabúral do elektrického stožiaru.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #úmrtie #príčina #pitva #Mac Miller

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...