Princezná Eugenie potešila fanúšikov! Pozrite sa, čo im rozposlala

Princezná Eugenie (28) a jej dlhoročný priateľ Jack Brooksbank (32) sa 12. októbra postavili pred oltár, svoje "áno" si vymenili v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

07.11.2018 08:40
Eugenie Foto:
Nevesta - princezná Eugenie prichádza na svoju svadbu s Jackom Brooksbankom, o jej svadobné šaty sa postaral návrhár Peter Pilotto.
debata

Ako to už pri kráľovských svadbách býva, tešia sa ohromnému záujmu aj zo strany fanúšikov. Teraz sa mladomanželia rozhodli pre pekné gesto, ktorým potešili svojich priaznivcov. Princezná Eugenie spolu s manželom poslali fanúšikom ďakovné karty písané rukou a s ich vlastnoručnými podpismi. Poslali ich všetkým fanúšikom, ktorí im poslali k svadbe písomné blahoželanie. V listoch, ktoré mladomanželia rozposlali, stálo: „Veľká vďaka, že aj vďaka vám sa naša svadba stala výnimočnou chvíľou a že ste na nás mysleli. Sme veľmi šťastní.“

Ako informoval magazín People, fanúšikom sa podobným spôsobom po svadbe poďakovali aj vojvodkyňa Meghan a princ Harry. V obálkach však nerozposielali listy, ale ich svadobnú fotografiu.

Na obrade sa zúčastnili takmer všetci členovia britskej kráľovskej rodiny vrátane princezninej starej mamy, britskej kráľovnej Alžbety II. a jej manžela, princa Philipa. Okrem členov kráľovskej rodiny dostali pozvánku aj mnohé celebrity – do Windsoru prijali pozvanie Demi Moore, Liv Tyler, Naomi Campbell, Robbie Williams s manželkou Aydou Field, James Blunt, Kate Moss a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #svadba #princezná Eugenie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....