Sexi Ivanovičová oslavuje narodeniny, manžel na ňu nezabudol

Práve 6. novembra slávna srbská rodáčka oslavuje 31. narodeniny. Už ako mama prvorodeného syna.

06.11.2018 16:20
debata

Slávni športoví manželia, tenistka Ana Ivanovičová a futbalista Bastian Schweinsteiger, tvoria pár od roku 2015. Len rok im trvalo, než sa spolu postavili pred oltár v romantických Benátkach. Ich ešte stále čerstvé manželstvo len kvitne, čo dokazujú aj fotografie na ich sociálnych sieťach.

6. novembra oslavuje pekná Srbka 31. narodeniny. Na sviatok svojej usmiatej manželky nezabudol ani Schweinsteiger, ktorý na Instagrame zverejnil fotografiu, na ktorej obaja pózujú s číslom 31 na tričkách. K záberu napísal, že blahoželá svojej manželke, ktorá je úžasnou ženou a mamou.

View this post on Instagram

Dinner time...And there is my date

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ivanovičová a Schweinsteiger sa v marci stali rodičmi ich prvého potomka, chlapčeka. Zábery tváričky ich syna manželia nezverejňujú, spoločnými fotografiami sa však chvália často. Ako na nich vidieť, aj ako čerství rodičia si doprajú spoločné chvíle mimo domu, na ktoré sa obaja starostlivo pripravia – zvlášť dlhonohá Ivanovičová, ktorá patrila k najkrajším športovkyniam sveta, sa rada chváli svojimi peknými krivkami. K tým sa po pôrode syna vďaka pravidelnému cvičeniu vrátila expresne rýchlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...