Ako zamilovaná školáčka! Lawrence je do svojho galeristu až po uši...

Po jej boku sa už vystriedalo niekoľko partnerov a zdá sa, že herečka Jennifer Lawrence je "zase v tom". Teda, máme na mysli, že je zamilovaná až po uši.

07.11.2018 11:20
debata
zväčšiť Galerista Cooke Maroney a herečka Jennifer... Foto: Profimedia
Cooke Maroney a herečka Jennifer Lawrence Galerista Cooke Maroney a herečka Jennifer Lawrence si prejavujú nežnosti na hokejovom zápase v New Yorku.

Herečku a držiteľku Oscara za výkon vo filme Terapia láskou zachytili objektívy v hľadisku športového zápasu v New Yorku. Spoločnosť jej robil priateľ Cooke Maroney, riaditeľ jednej z newyorských galérií.

Dvadsaťosemročná Lawrence vyzerala nesmierne spokojne a úsmev jej nezmizol z tváre. Svojho partnera neustále milo podpichovala, strúhala na neho grimasy a dala mu aj niekoľko bozkov. Blondínka skrátka vyzerala, že je do neho naozaj zaľúbená.

S Maroneym ju médiá zachytili prvýkrát v auguste tohto roka, keď sa dvojica prechádzala ulicami Paríža. O ich romániku sa však špekulovalo už o pár mesiacov skôr. Presne v júni sa objavili prvé správy o tom, že bývalá partnerka režiséra Darrena Aronofskeho či herca Nicolasa Houlta má po svojom boku nového chlapa.

S Maroneym sa vraj zoznámili prostredníctvom spoločných priateľov a iskra medzi nimi preskočila takmer okamžite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Jennifer Lawrence #priateľ #Cooke Maroney

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...