Dalibor Janda si vyšiel do spoločnosti s manželkou! Žije s ňou takmer 40 rokov

Manželia prišli podporiť ich dcéru Jiřinu, ktorá v Prahe krstila nový album.

08.11.2018 00:00
debata (2)

Spevák Dalibor Janda sa spoločenským podujatiam nevyhýba. Len málokedy sa však po jeho boku ukáže manželka. Tento raz sa pred fotoobjektívy poslavila nielen jeho dcéra, ale aj manželka. Dalibor a Jiřina podporili ich dcéru, ktorá dostala meno po mame. Vydala nový album.

Dalibor Janda s manželkou Jiřinou na krste... Foto: Profimedia
Dalibor Janda Dalibor Janda s manželkou Jiřinou na krste nového albumu ich dcéry.

Spevák, ktorý má svoje stále fanúšičky aj na Slovensku, v marci oslávil 65. narodeniny. S manželkou žije 37 rokov. Po jeho boku sa tento raz usmievala sympatická tmavovláska v bielych šatách. Spoločne si v objatí zapózovali aj pred fotografmi.

Jiřina Jandová, 30-ročná dcéra Dalibora Jandu, sa už pred rokmi rozhodla pre hudobnú kariéru a vydala sa v stopách svojho otca, debutový album Tvář vydala v roku 2009, aktuálne je na svete jej štvrtý album.

Okrem dcéry mali manželia aj syna Dalibora, ktorého postihol tragický osud. V roku 2003 spáchal samovraždu skokom z Nuselského mostu.

Spevák Dalibor Janda najväčšiu slávu prežíval v osemdesiatych rokoch, kedy vznikli jeho hity ako Kde jsi, Hurikán, Oheň, voda, vítr nebo Kličkovaná.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #album #Dalibor Janda

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...