Spice Girls vo štvorici a po 21 rokoch! Takto sa zmenili, spoznáte ich ešte?

To, čo sa šuškalo niekoľko rokov, sa stalo skutočnosťou. Členky niekdajšej svetoznámej ženskej formácie Spice Girls vyrazia na turné. Akurát v oklieštenom počte.

07.11.2018 15:24
debata
zväčšiť Štvorčlenná zostava Spice Girls počas rozhovoru... Foto: SITA/AP, Matt Crossick
Spice Girls Štvorčlenná zostava Spice Girls počas rozhovoru v rozhlasovom štúdiu.

Do pôvodne päťčlennej zostavy sa nepridá dizajnérka Victoria Beckham a tak sa turné vo Veľkej Británii, ktoré je naplánované na budúci rok, bude konať „len“ so štyrmi ďalšími členkami v zložení Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm a Geri Horner-Haliwell.

Ako mladé speváčky mali kedysi tieto dámy prezývky, ktoré poznal celý hudobný svet. Ginger Spice alias Geri Halliwell však už nie je taká Ginger (ryšavá) a titulovať Emmu Buntonovú ako Baby Spice, keď má dnes 42 rokov, by asi tiež bolo trochu smiešne.

Isté však je, že fanúšikovia sa na koncertoch dočkajú najväčších hitov hudobnej kapely, ktorá ovplyvnila históriu hudobných formácií a ženských kapiel, ale aj mnohých sólových interpretiek.

Všetky štyri dámy sa stretli v stredu napoludnie v Londýne v rozhlasovej talk-šou na stanici Global radio a priblížili časť plánov, ako by turné malo vyzerať. Bola to zároveň jedna z mála možností pozrieť sa na členky slávnej formácie po rokoch. My vám prinášame porovnanie aj na obrázkoch nižšie. Čo poviete, zmenili sa veľmi?

zväčšiť Členky formácie Spice Girls na zábere z roku... Foto: SITA/AP, Profimedia
Členky formácie Spice Girls na zábere z roku 2018 (hore) bez Victorie Beckhamovej a na zábere z roku 1997 v pôvodnej zostave. Členky formácie Spice Girls na zábere z roku 2018 (hore) bez Victorie Beckhamovej a na zábere z roku 1997 v pôvodnej zostave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #rozhovor #rozhlas #návrat #Spice Girls #hviezdy po rokoch

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...