Najcennejšiu radu k randeniu s chlapmi dostala Olivia Munn od kolegu

Herečka Olivia Munn patrí medzi najsexi hviezdy Hollywoodu, ale aj jej sa už stalo, že ju muž vymenil za inú dámsku spoločnosť. Prezradila, čo jej na to povedal filmový kolega.

08.11.2018 10:00
debata
Herečka Olivia Munn si na ceremoniál obliekla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Olivia Munn si na ceremoniál obliekla šaty David Koma. Herečka Olivia Munn si na ceremoniál obliekla šaty David Koma.

Hviezda seriálu Newsroom sa v talk-šou Busy Phillipsovej zdôverila so zážitkom spred rokov, keď si vyrazila na párty v Hollywoode v sprievode nemenovaného muža. Kým ona si myslela, že sú spolu na rande, on mal vraj na to asi celkom iný názor a počas večera začal obletovať aj iné ženy. Munn vtedy zostala sama a z jej tváre sa vraj dala čítať beznádej a smútok.

Herečka prezradila, že práve v tomto rozpoložení si ju všimol kolega Jamie Foxx, ktorý jej na druhý deň ráno zavolal. „Nechal mi v odkazovači správu, na ktorú dodnes spomínam,“ uviedla v rozhovore Munn.

„Opýtal sa ma: Prišla si sem, ako niečia priateľka. Nie! Si tu preto, aby si bola niečia manželka? Nie. Si tu preto, aby si randila s nejakým týpkom? Nie. Ale je tvoje poslanie, aby si bola herečka? Áno! Tak už nikdy nedovoľ, aby som ťa videl plakať pre nejakého chlapa. Nikdy už nedovoľ, aby si sa cítila kvôli nejakému chlapovi tak nešťastne,“ odkázal vraj držiteľ Oscara Munnovej cez telefón.

Podľa jej slov to bolo nesmierne milé a zároveň veľmi úprimné a cenné, čo povedal. „Z času na čas sa mi jeho slová vrátia do hlavy a vždy ma privedú k podstate toho, ako mám o živote rozmýšľať,“ skonštatovala herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Jamie Foxx #pocit #Olivia Munn #randenie #chlap

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...