Britský princ Charles v dobrej nálade! Camillu vystriedala topmodelka

Princ Charles si vyrazil do spoločnosti s topmodelkou Naomi Campbellovou. Dvojica sa stretla mimo Veľkej Británie, v Lagose v Nigérii, kde sa zúčastnili spoločne slávnostnej recepcie.

08.11.2018 14:30
debata

Slávna modelka zablahoželala princovi Charlesovi k jeho sedemdesiatym narodeninám, ktoré oslávi už o pár dní – 14. novembra. A ako uvádza Daily Mail, nešetrila smerom k nemu chválou. „V prvom rade by som mu rada zablahoželala k narodeninám. Vyzerá fantasticky, určite by mu nikto nehádal jeho vek. Mladá je aj jeho duša. Aj som mu povedala, že pôsobí veľmi mladistvo,“ opísala niekdajšia hviezda predvádzacích mól.

Princ Charles sa počas návštevy Nigérie v... Foto: Reuters
Princ Charles Princ Charles sa počas návštevy Nigérie v spoločnosti Naomi Campbellovej zúčastnil recepcie v meste Lagos.

Modelka vyzerala úchvatne v čiernych šatách Ralph & Russo, práve túto značku si zvolila aj počas nedávnej svadby princeznej Eugenie, na ktorej sa ako hosť zúčastnila.

Princ Charles počas návštevy Nigérie v meste...
Princ Charles počas návštevy Nigérie.
+2Princ Charles sa počas návštevy Nigérie v...

Dvojica sa spolu pozná dlhé roky, spojili ich mnohé charitatívne projekty. Počas recepcie modelka po boku princa Charlesa povedala: „Afrika je dôležitý kontinent, ale taký prehliadaný v mnohých oblastiach. Aj touto návštevou na ňu nasmeruje pozornosť, za čo som mu vďačná,“ povedala 48-ročná kráska.

Princ Charles si prevzal narodeninový darček z... Foto: Reuters, POOL
Princ Charles Princ Charles si prevzal narodeninový darček z rúk futbalistu Josepha Yoba.

Britský princ dostal v Nigérii aj niekoľko darčekov k narodeninám – napríklad futbalový dres, ktorý si počas recepcie prevzal z rúk futbalistu Josepha Yoba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #princ charles

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...