Ayda Field priznala zdravotné problémy syna: Cítila som sa taká bezmocná

Ayda Field (39) spolu s manželom, Robbiem Williamsom (44), vychovávajú tri ratolesti, ktoré pred svetom médií chránia a vyjadrujú sa o nich pre médiá zriedka.

09.11.2018 09:20
Robbie Willams Foto: ,
Robbie Williams a Ayda Field na udeľovaní cien Pride of Britain.
debata

Počas nedávneho udeľovania cien „Pride of Britain Awards“, ktorého sa manželia spoločne zúčastnili, sa však Field rozhovorila aj o tom, čo ju trápi. Na pódiu totiž odovzdala jednu z cien malému, len 3-ročnému dievčatku Elle, ktoré bojuje s ťažkým ochorením obličiek.

Na pódiu prekvapila priznaním, že aj ich 4-ročný syn Charlie zvádzal boj s istou chorobou, ktorú však nešpecifikovala. „Môj syn mal zdravotné problémy. Nie také vážne ako mala Ella, ale chápem, aký sa človek cíti byť zraniteľný a bezmocný, ak je jeho dieťa choré. Nič na svete nie je dôležitejšie než to, aby sa vášmu dieťaťu dobre darilo,“ povedala na pódiu.

Veľkú hrdosť ako mama pocítila pred pár dňami, keď sa jej 6-ročná dcéra Theodora stala družičkou počas svadby princeznej Eugenie. Hoci pre britské médiá priznala, že spočiatku mala veľké obavy, ako jej dcéra svadobný chaos zvládne, napokon dopadlo všetko nad očakávania a malá družička sa svojej úlohy zhostila na jednotku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #syn #Robbie Williams #Ayda Field

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....