Na Spice Girls mali fanúšikovia ťažké srdce! Už je po trápení

Britská skupina Spice Girls pridala päť koncertov do svojho turné naplánovaného na budúci rok.

12.11.2018 14:30
Spice Girls Foto: ,
Členky britskej skupiny Spice Girls zľava, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner a Emma Bunton počas živého vysielania v rádiu Global.
debata

Stalo sa tak po tom, čo sa fanúšikovia sťažovali, že nevedia získať lístky pre dlhé čakacie lehoty v elektronických radoch. Skupina pridala dodatočné vystúpenia v mestách Londýn, Coventry a Manchester. Turné odštartuje 31. mája v Manchestri.

Spice Girls tento týždeň ohlásili návrat na koncertné pódiá. Formácia v zložení Melanie „Sporty Spice“ Chisholm, Emma „Baby Spice“ Bunton, Melanie „Scary Spice“ Brown a Geri „Ginger Spice“ Horner to oznámila prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na Twitteri. Victoria „Posh Spice“ Beckham sa na koncertoch nezúčastní. Kvarteto vystúpi v mestách Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde sa predstaví na štadióne Wembley. Ako support na turné vystúpi speváčka Jess Glynne.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #lístky #Spice Girls

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...