Gary Barlow šokuje: Pil som približne 19 káv denne

Britský spevák Gary Barlow prezradil, že podstúpil detoxikáciu organizmu.

13.11.2018 10:00
Gary Barlow Foto: ,
Britský spevák Gary Barlow.
debata

Gary Barlow každý deň medituje. Člen skupiny Take That to prezradil v rozhovore s moderátorkou Fearne Cotton v jej relácii Happy Place. „Každý deň čítam alebo si ľahnem na zem a pustím si nejakú hudbu. Milujem meditáciu. Čas je veľmi dôležitý. Nikdy sa nezastavíme. Skúste si ľahnúť na zem, dať si nohy na pohovku, pustite si nejakú klasickú hudbu alebo niečo, čo vás prenesie na 30 minút niekam inam z tohto sveta,“ povedal 47-ročný spevák.

Rodák z mesta Frodsham tiež uviedol, že podstúpil detoxikáciu organizmu pod dohľadom sestier Hemsleyových, ktoré sa venujú zdravej životospráve. „Pil som približne 19 káv denne s kvantom cukru. Povedali mi, ‚Dáme ti polievku, ktorá za tri dni zbaví tvoje telo všetkého‘. Cítil som sa ako na LSD, ako keby som chodil po marshmallow a zrazu som prestával vidieť. Bolo to také zlé, pretože som bol od tých vecí príliš dlho závislý,“ vyjadril sa.

Gary Barlow sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorá vznikla v roku 1990 a spolu s ním ju tvorili Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. V súčasnosti v zostave spolu s Barlowom pôsobia už len Donald a Owen. Barlow sa podieľal na všetkých ôsmich albumoch formácie. Na konte má aj sólové počiny Open Road (1997), Twelve Months, Eleven Days (1999), Sing (2012) a Since I Saw You Last (2013). V roku 2012 dostal od kráľovnej Alžbety II. Rad britského impéria OBE. Na konte má šesť Ivor Novello Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gary Barlow #detox

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...