Aká rozšafná Kostková! Takýto sexi pohľad do výstrihu ponúkla objektívom

Herečka a moderátorka Tereza Kostková sa momentálne divákom každú sobotu prihovára zo šou Českej televízie StarDance, v ktorej žiari po boku kolegu Marka Ebena.

13.11.2018 12:30
debata

Sympatická štyridsiatnička má však aktivít vyše hlavy, okrem StarDance sa postavila pred kamery filmovej novinky Leto s gentlemanom, ktorá sa k divákom dostane v roku 2019. Ide o film režiséra Jiřího Adamca podľa scenára, pod ktorý sa podpísal herec Jaromír Hanzlík a pôjde o voľné pokračocanie komédie Léto s kovbojem.

Tereza Kostková (vľavo) na krste novinky Příliš... Foto: Profimedia
Tereza Kostková Tereza Kostková (vľavo) na krste novinky Příliš vysoký let v jednom z pražských kníhkupectiev.

Okrem toho sa 42-ročná česká hviezda stihla v lete aj vydať a stala sa z nej manželka slovenského režiséra Jakuba Nvotu. Už ako vydatá pani sa ukázala na krste knižnej novinky Příliš vysoký let, ktorá sa krstila v štýle 20-tych rokov.

A presne tomuto obdobiu zodpovedal aj výber šiat a doplnkov Koskovej – pred objektívy prišla v čierno-zlatých šatách s hlbokým výstrihom, účes jej zdobila efektná čierno-zlatá čelenka. Tvár peknej čiernovlásky zasa zvýrazňoval výrazný červený rúž. Herečka moderátorka sa pred objektívmi dobre bavila predviedla niekoľko zvodných póz.

Marek Eben a Tereza Kostková ako moderátori... Foto: David Raub/Česká televize
Moderátormi StarDance budú znovu Marek Eben a Tereza Kostková. Marek Eben a Tereza Kostková ako moderátori StarDance.

Po svadbe, ktorú sa manželom pred médiami podarilo utajiť až do októbra, si obľúbená česká hviezda zmenila priezvisko na Kostková Nvotová. V roku 2016 sa Kostková rozviedla s režisérom Petrom Kracikom, z ich zväzku pochádza syn Antonín. Ich manželstvo trvalo 10 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Tereza Kostková

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...