Pracovať pre vojvodkyňu Meghan je zamestnaním snov! Alebo aj nie...

Len 6 mesiacov po svadbe sa musela vojvodkyňa Meghan rozlúčiť so svojou osobnou asistentkou. A nie je to jediná zamestnankyňa, ktorá dala Meghan a Harrymu v poslednom období zbohom.

14.11.2018 00:00
vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata (1)

Pracovať pre manželku princa Harryho musí byť zamestnanie snov! Alebo aj nie… Ako píše „Daily Mail“, osobná asistentka vojvodkyňu Meghan opúšťa pol roka po veľkolepej svadbe. „Je to obrovský šok,“ prezradil zdroj z paláca spomínanému denníku o zamestnankyni, ktorej krstné meno bolo Melissa. „Bola veľmi šikovná, výrazným dielom sa podpísala pod úspech májovej kráľovskej svadby a v paláci bude veľmi chýbať,“ dodal zdroj.

A nie je jediná! Edward Lane Fox, osobný sekretár princa Harryho, od neho odišiel v apríli 2018. Ako pravá ruka princa Harryho pracoval dlhé roky, „žehlil“ za neho aj jeho prešľapy v období divokého žúrovacieho obdobia. Za jeho nástupkyňu bola do paláca prijatá Samantha Cohen, pre kráľovskú rodinu pracuje vyše 20 rokov. Bola aj osobnou sekretárkou kráľovnej Alžbety. 6 mesiacom potom, ako od kráľovnej odišla k Meghan a Harrymu, zo služieb paláca odchádza aj ona. Traja dôležití zamestnanci v priebehu krátkeho obdobia – britské médiá špekulujú, o čo ide!

Ako sa minulosti pre médiá vyjadrila niekdajšia agentka Meghan, Gina Nelthorpe-Cowne, ako herečka bola veľmi vyberavá a náročná. A to nielen ak išlo o oblečenie, ale aj o jej kolegov. Napĺňať vízie Meghan Markleovej bolo podľa nej nesmierne náročné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zamestnanie #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...