Mašková sa nezdá: Najprv v negližé do reklamy, teraz kráľovná v novom klipe!

Chvíľku to vyzeralo, že z víťazky známej hudobnej súťaže bude skôr modelka spodnej bielizne. Ale Tereza Mašková konečne prichádza aj s hudobnou produkciou.

14.11.2018 15:10
debata
zväčšiť Speváčka Tereza Mašková pri nakrúcaní záberov... Foto: Michaela Rusaňuková
Tereza Mašková Speváčka Tereza Mašková pri nakrúcaní záberov do nového videoklipu New Me.

Aktuálna držiteľka titulu Československá Superstar predstaví v sobotu 17. novembra prvý singel aj s videoklipom. Už v týchto dňoch sa však na Youtube objavil krátky teaser, ktorý láka na Maškovej nový projekt.

Debutový singel Terezy Maškovej dostal názov New Me. Skladba má anglický text a jej hudobnej produkcie sa zhostil tím vyskladaný zo zahraničných producentov v spojení s Tereziným slovenským manažérsko-producentským tímom. Videoklip, z ktorého vznikol aj spomenutý teaser, sa nesie v magickej rozprávkovej atmosfére a Tereza si v ňom vyskúšala hneď niekoľko prepracovaných kostýmov a masiek.

zväčšiť Speváčka Tereza Mašková pri nakrúcaní záberov... Foto: Michaela Rusaňuková
Tereza Mašková Speváčka Tereza Mašková pri nakrúcaní záberov do nového videoklipu New Me.

„New Me má pre mňa osobne veľmi dôležité posolstvo a dúfam, že moji fanúšikovia si v nej nájdu odkazy, ktoré im odovzdajú niečo do života. Verím, že sa im bude páčiť aj videoklip, pretože nakrúcanie som si naozaj užila, produkcia bola veľkolepá a pracovala som s tímom profesionálov, ktorí odviedli výbornú prácu," vyjadrila sa Mašková pre médiá k svojmu singlovému debutu.

V piatok 16. novembra, teda deň pred premiérou debutového singla, zároveň vydáva ružovovlasá speváčka svoj prvý album. Okrem nového singla na ňom nájdu fanúšikovia výber skladieb, ktoré spievala v Československej Superstar i s ukážkami zo šou Tvoje tvář má známý hlas.

Maškovú v posledných týždňoch mali možnosť vidieť ľudia v Česku aj na Slovensku v jemne provokatívnej reklame na spodnú bielizeň. Speváčka sa totiž stala tvárou limitovanej kolekcie značky Tezenis.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A je to tady !!!@tezenisofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #debut #spev #Tereza Mašková

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...