Odhalila súkromie: Obamová priznala krízu s manželom, lásku našli znovu!

Svet ich vnímal predovšetkým ako prezidentský pár. Ale niekdajšia prvá dáma USA Michelle Obamová potvrdila, že s manželom Barrackom sú predovšetkým dvojica. A vraj znovu zamilovaná ako na začiatku.

14.11.2018 17:00
debata (2)
Bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová... Foto: SITA/AP, Rob Grabowski
Bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová predstavila knihu Becoming. Bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová predstavila knihu Becoming.

Obamovú citoval magazín People, ktorému prezradila, že „s manželom sa znovu objavujeme“. Aby bola presnejšia, uviedla, že si momentálne užívajú množstvo voľného času.

„Môžeme ísť sami na večeru, vychutnať si ju úplne sami dvaja, žiadne deti, žiadna publicita, nič také,“ vyhlásila Obamová, ktorá na americký trh uvádza novú knihu Becoming. Toto obdobie nazvala obdobím snov.

Päťdesiatštyriročná právnička priznala, že je to naozaj po dlhom čase, čo môže tráviť čas s milovaným manželom „celkom sama“. Obe dcéry bývalého prezidentského páru, 20-ročná Malia a 17-ročná Sasha, totiž študujú mimo domu.

Kniha Becoming od Michelle Obamovej. Foto: Reuters, KAMIL KRZACZYNSKI
Kniha Becoming od Michelle Obamovej. Kniha Becoming od Michelle Obamovej.

Obamová tiež prezradila, že rovnako ako to robila v uplynulých mesiacoch ona, aj jej manžel pracuje na knihe. Ešte stále však neskončil. „Trošku ho hnevá, že som to stihla prvá,“ uviedla.

Vo svojej knihe prezradila tiež, že s bývalým americkým prezidentom sa nevyhli ani partnerskej kríze a museli jeden čas vyhľadať pomoc manželského poradcu. Ich manželstvo to však ustálo.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #memoáre #Michelle Obamová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....