Bozky, dotyky, úsmevy lásky! Němcová sa na pláži túli k novému chlapovi

Spájali ju s niekoľkými mužmi, naposledy to bol premiér Haiti Laurent Lamothe, s ktorým mala česká modelka a filantropka Petra Němcová tvoriť pár. Nové zábery paparazzov však hovoria čosi iné.

16.11.2018 00:00
debata (1)
Česká topmodelka Petra Němcová v spoločnosti... Foto: Profimedia
Petra Němcová Česká topmodelka Petra Němcová v spoločnosti nového priateľa na dovolenke v Mexiku.

Česká rodáčka, ktorá v roku 2004 prežila ničivé cunami, no prišla o snúbenca – fotografa Simona Atleeho, sa objavila na pláži v Mexiku. A nebola sama.

Česká topmodelka Petra Němcová sa bozkáva s... Foto: Profimedia
Petra Němcová Česká topmodelka Petra Němcová sa bozkáva s neznámym mužom, ktorý je pravdepodobne jej nový partner.

Do vychýreného Tulumu, strediska, ktoré s obľubou navštevujú celebrity, zamierila 39-ročná Němcová v spoločnosti sympatického a fešného muža.

Brunet so žiarivým úsmevom a v približne rovnakom veku ako známa modelka by mohol byť zamieňaný za kamaráta, no ich bozky a objatia pod palmami hovoria čosi iné.

Dvojica sa tiež romanticky držala za ruky, keď sa prechádzala po pláži a Němcová sa od svojho partnera nedokázala takmer celý čas odtrhnúť.

Médiám sa zatiaľ nepodarilo zistiť totožnosť nového partnera tejto krásky. Němcová si vždy svoje súkromie prísne strážila a dokonca aj jej románik s haitským premiérom Lamotheom dodnes nie je oficiálne potvrdený.

Modelka nikdy nešpecifikovala ani to, či randila s hercami Seanom Pennom alebo Bruceom Willisom, s ktorými ju médiá spájali. Po tragickej strate v minulosti však prežila vzťah s britským hercom Jamiem Belmanom, s ktorým boli aj zasnúbení.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #láska #paparazzi #milenec #priateľ #Petra Němcová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...