Gerard Butler o svoj dom v Malibu prišiel! Postavím ho znova, vyhlásil

Gerard Butler prišiel o dom v Malibu, ktorý mu pred pár dňami zničil požiar, ktorý sužoval Kaliforniu.

16.11.2018 00:00
debata

A nebol jediný, o domy prišli aj iní slávni obyvatelia Malibu. Butler sa o fotografiu, na ktorej vidieť zhorenisko jeho domu, podelil aj na Instagrame. Ako sa vyjadril pre denník „Mirror“, dom chce opäť postaviť a to za akúkoľvek cenu.

„Áno. Mám rád svoj domov, stál ma veľa práce,“ povedal na otázku, či sa pustí do jeho obnovy. Napriek obrovským škodám herec neskončil až tak zle, keďže jeho ďalšie majetky zostali nepoškodené. O bývanie tak núdzu nemá. Okrem túžby vybudovať svoj vlastný domov chce slávny herec pomôcť aj tým, ktorí o svoje bývanie prišli. „Tak veľa malých domčekov bolo zničených. S niektorými obyvateľmi ste sa stretli a privítali sme ich u nás doma. Je to také smutné,“ opísal.

Gerard Butler začal spolu s ostatnými slávnymi ľuďmi už organizovať charitatívne kampane, ktoré by mali pomôcť k novej streche nad hlavou ľuďom, ktorých požiar pripravil o domov. Výzvu uverejnil aj na Instagrame.

Okrem nehnuteľnosti Butlera sa požiar „zahryzol“ aj do domov ďalších hviezd – speváčky a herečky Miley Cyrusovej, rockera Neila Younga, režiséra Scotta Derricksona alebo nemeckého moderátora Thomasa Gottschalka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #požiar #Gerard Butler

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...